Att följa sina drömmar

I Torsdags så var jag på högskolemässan. Fick mig en riktig framtidsbild. Vill jag fortsätta med fotograferingen, eller vill jag satsa på någonting annat? Jag har ju alltid i hela mitt liv levt upp till bilden att man ska göra det man brinner för och vad hjärtat säger. Men vågar jag? Vågar jag lämna min lilla sketna stad för att utbilda mig till en yrkesfotograf? Kommer jag ens in? Är jag tillräckligt bra? Det jag vet är att jag tänker söka in till högskolor med fotografprogram samt skolor med grafisk kommunikation som program. Då det är dessa jag brinner för. Jag tänker försöka, försöka få mitt liv att bli så roligt som möjligt genom att få göra det jag tycker är allra bäst, att fotografera. 
 
Om jag nu kommer in så kommer detta val leda till att jag måste flytta, ta studielån och flytta bort ifrån allt. Helt ensam flytta till Göteborg, Stockholm eller Trollhättan. Vågar jag ens ta det steget? Jag vet inte. Men allt jag vet är att jag inte tänker sitta och jobba på Donken eller i ica kassan. Jag vill ha världens bästa framtid. En framtid där jag kan vara stolt över att jag har världens bästa jobb och bor tillsammans med min underbara pojkvän som jag är och firar 3 år med idag.
 
Det är så sjukt egentligen. Jag på en högskola, jag började ju nyss nian? Herregud. 

Lite nytt

Så igår var jag och handlade julklappar. Men like always köpte jag lite till mig själv med. Köpte mig en ny BB creme och ett nytt puder då mitt är tvärslut. Har aldrig provat dessa produkter så jag litar fullt ut på att detta ska gå vägen. Någon som testat dessa så kan ni väl kanske ge mig lite kommentarar kring dessa innan jag kletar in det i mitt fejs. 

Att fota analogt

Så vi har fått ett fotouppdrag från skolan, att fotografera analogt. Vi har 36 - 2 exponeringar på oss. Ohshit. Detta kan vara bland det läskigaste jag gjort i hela mitt liv. För ljusmätaren är trasig så man får liksom chansa om inställningarna är rätt, helt galet! Men jag tänker fuska lite och kolla på min kamera först, hihihih. Men ändå, jag har liksom inte vågat ta en enda bild än. Har bara trätt den och tagit kort på den för att kameran är så fin. Men jag skulle så hemskt gärna vilja ha en analog kamera också, för jag älskar att fotografera på sånt sätt! 
 
Hur som haver så ska vi alltså fotografera, sen nästa vecka ska vi framkalla bilderna själva, wihoo. Och om någon jävel förstör mina bilder tänker jag hämnas med att låta loppor äta upp deras ögon, bra va? :D
 
BTW! Har även hittat ett ställe nu som gör rent sensorer, är så lycklig så att jag dör. När jag har pengar till det så ska min lilla vän få sig en uppfräshning. Kanske efter jul? 500 kronor, men 100 om det inte blir helt rent. Jag kanske kan FÅ DET I JULKLAPP? *host* hej mormor som läser min blogg *host*


HannaVic logotype