Stödjer pararellklassen!

Tjohejsan! Titta vilka fina lådor med ännu finare inehåll! Tänkte att jag skulle vara snäll som den själ jag är och köpte dessa utav min parellklass som sålde kakor. Dessa två är klart några utav favoriterna. Vi sålde också kakor förut, men nu säljer vi salami. Men kakor är ju bättre, så jag delar på knäcket med mor min men behåller kolabollarna för mig själv!

En trökdag

Onsdag, kanske världens mest värdelösa dag, efter Måndag. Idag händer det ingenting alls men tänkte ändå kika in för att säga att jag lever. Under hela denna dag tänker jag nog mest bara vara och spela LoL, för det är sånt jag gör. Som en riktig gamer, för jag är ju så jävla lik en standardgamer.

Ett tips från mig till er

Jag får många frågor dagligen om mitt hår och hur jag tar hand om det. Well, jag har faktiskt inte så många tips förrutom att jag duschar & använder schampoo och balsam. Men jag kan ju säga att jag fastnat för TRESemmés produkter. Jag vet inte varför men har använt de ganska så länge nu. När jag var på affären här om dagen såg jag även att det finns i "colour vibrance" så då tänkte jag att detta måste vara bra! Så huxflux efter tre gånger märkte jag redan skillnad mot vanligt schampoo, färgen sitter kvar bättre! Innan dessa använde jag de som är för skadat hår, och det kan ha varit den bästa hårterapin jag gjort!


HannaVic logotype