Brinn

Så för er som inte vet så är jag uppvuxen lantis. Detta leder till att jag under flera års tid hjälpt till med att elda åkrar på våren. För er som inte vet så eldar man åkrar på vintern för att det ska växa bättre och bli finare typ. Har aldrig fått en riktig förklaring på varför men jag är med ändå, haha! Men under dagen då bilderna är tagna så har vi faktiskt bara burit bort allt stort ris och eldat upp, samt dragit en hel del till majbrasan. Sånt man bara gör liksom! Men kul är det, att göra någonting ihop allesammans, med fika och korvgrillning mellanåt!

bussmänniskor

 
 

Fredagsmyyys!

(Ni får ursäkta för Sveriges fulaste bild då den ej är tagen med min kamera)

KOMPISAR, DET ÄR FREDAG! Visserligen har jag legat sjuk från Tisdag tills... fortfarande. Är så jäkla sjuk så vet knappt vad jag heter. Men detta hindrar mig inte från att Fredagsmysa! Eller mysa och mysa.. ska sätta mig och skype-plugga med Mikaela! Askul Fredag.. Nej. Men måste man plugga så måste man, ellerhur?
 
Har förresten slösat bort mina sjukliga dagar med att dra igenom två säsonger av "Keeping up with the Kardashians" det är ju hur kul och bra som helst! En riktig Sofie-serie! Kanske hinner se något avsnitt till om jag blir klar med den här förbaskade uppsatsen någon gång! 
 
På tal om plugg så behöver jag hjälp! Ska hålla ett argumenterande tal på svenskan som på något vis ska vara kopplat till sagor. Och jag vet verkligen inte alls vad jag ska prata om. Några förslag?


HannaVic logotype