Innebandy

Någonting jag fått följa under hela livet är min lillasysters innebandy. Hon är som sagt bara ett år yngre än mig och står i mål. Jag kan inte ens komma ihåg när hon började att spela. Men idag är hon vad jag har förstått det, sjukt bra spelare. Aldrig hemma på helger, spelar matcher över hela landet, får en massa priser och titlar. Mjo, jag är ganska så stolt jag. Går någon elit-inriktning på gymnasiet, hon är sjuk den bruden. Men detta leder ju till att jag fått se en del matcher. När hon va yngre va det inte så speciellt, MEN NU ÄR DET ACTION. Det smäller ta mej tusan överallt. Skulle inte överleva en sekund på den där planen! Men grym är hon, min lilla sportnördiga syster.

Sofie testar: Oatly chokladdryck

Jag har då aldrig smakat någonting liknande i hela mitt liv. Jag har flera vego/vegan kompisar som bara ÄLSKAR den här tjoflöjten. Nu tänkte jag att jag skulle smaka mig en slurp och köpte en sån där liten festis-förpackning. Först och främst vill jag bara meddela att nej, jag är inte vego/vegan för att jag drack havredryck, jag har varit jovars. Men jag uppskattar allt som har med vego life att göra. 
 
MEN HUR SOM, den här rackaren var ALLDELES för söt för min smak. Det smakade tyvärr bara vatten och kakao. Visst går den väl ner, men inte någonting jag skulle kunna älska eller dricka en gång i veckan. Oatly gör ett superjobb. Ni vet, "som mjölk fast för människor". Men det är tyvärr alldeles för sött så de bara kliar i halsen. 3/5 kameror!
 
 

Julklappar till syrran!

Kollage från Nelly
 
1. Poncho | 2. Boots | 3. Jeans | 4. Väska | 5. Top | 6. iPhone-case
 
Har du också problem med att hitta julklappar till systern eller kanske din bästa tjejkompis? Det har i alla fall jag! Här är ett litet tips på kläder och väskor ifrån Nelly! Wohoo! Just saying, that tröja och cardigan tho, behöver i mitt liv!
Sponsrat inlägg
HannaVic logotype