Premiärdag!

Idag smäller det! Premiär utav vår föreställning "Alice" HUR COOLT VA. Är vaken med tuppen då jag ska ta tåget denna afton. Men det gör inget för jag är så peppad i mina mjukisbyxor & osminkad. Kommer ha fullt upp hela dagen så återkommer ikväll, slutar runt 22!
 

Heja rea!

Så jag äger i princip ina accessoarer, så när jag va in på H&M här om dagen så fann jag dessa tjusiga simpla ringar. Har mest halsband men vill gärna samla på mig lite mer armband och ringar för det är ju så fiiint. Vill dock gärna ha örhängen men det kan jag ju inte pga har ju bara en snibb :(

Mina vänner är bäst

ALLTSÅ KOLLA HUR FINT. Fick en försenad födispresent utav mina friendos. Jag är ju ca ett liiite för stort Potterhead. OCH TITTAAA. Fick först brevet till hogwarts specialbeställt så att det stod mitt namn i brevet och på kuvertet (suddade ut mitt namn i brevet då jag inte vill dela av mig av mitt efternamn), tågbiljett & bussbiljetten så jag kommer dit, en marodörkarta och två halsband (deathly hallows och time turner). Blev så jättejätteglad att jag fick så ont i mina smile-muskler. Är så oerhört tacksam och lycklig. Heja vänner!


HannaVic logotype