3 dagar i Stockholm

HALLÅÅÅELLERR! Här är lite lagom fula bilder som jag tog i Stockholm med minikameran (min fick stanna hemma). Meen hur som helst så tog jag och far en liten roadtrip/minisemester till den kungliga huvudstaden! Köpte väl lite krimskrams och körde grönan en dag. Samt att jag fick välja utflyckt en dag, GISSA VA JAG VALDE? Kungahuset. JAG HAR GÅTT IN I KUNGAHUSET. Typ det jag drömt om ca hela mitt liv, nu vill jag bara på en guidad tur på Drottningholm också sen är jag nöjd. Vem vet ens varför jag tycker det är så intressant med antika saker?
 
Hur som haver, nu är jag hemma igen och uppackad. Ska klippa videon från Stockholm och så ska jag även filma en ny. Jag har även tagit tummen ur baken och börjat söka jobb! WOHOO. Med världens snyggaste CV och personliga brev har jag gett mig ut i världen och sökt hela TRE jobb. Ska även gå runt imorgon och söka tre till. V A D  H Ä N D E R.

FURUVIK 2015

 
 

Frukost dag 2

Sorry för ännu en frukostbild. Men jag har inte rört mig någonstans för att kunna dela med mig utav någonting annat. Men jag lovar er att det inte bara blir en massa frukostbilder hit och dit. Nu känner jag att jag är igång igen ju!
 
Idag drar jag hem till pappa då vi ska på fotbollsmatch imorgon, wohoo. Bokade biljetter igår så nu är taggen på topp! Jag hoppas att ni står ut med mig ett litet tag nu innan jag är igång igen,det kommer!


HannaVic logotype