Favoriter inom hudvård

Som ni kanske vet så ÄLSKAR jag Burt's bees produkter. Använder läppbalsamet och en ansiktskräm varje dag!! Men när jag var till apoteket här om dagen så visade det sig att produkterna utgått ur sortimentet. Jag var såå nära på att börja gråta en skvätt men jag gav mig fasen på att hitta dem någon annan stans! Och det gjorde jag! På Bangerheads hemsida! Nu kan jag dö lycklig igen och rekomenderar er alla till att prova dessa produkter då de är helt ekologiska och helt enkelt grymma! Om ni inte är intresserade av Burt's bees så kan jag även tipsa om att Bangerhead just nu har 15% på alla ansiktsmasker, wohoo! De har även en massa smink, hårprodukter, ja en massa tjoffs som alla älskar! Klicka på bilden för att komma till sidan!

Stardoll - mina livs veckopengar

Under alla mina 20 år, eller a... när jag var yngre. Låt oss säga 7-14 år så var jag OBSESSED med dessa onlinespel och sociala medier. Så nu tänkte jag beskriva dessa för er och berätta lite om min upplevelse, KUL VA?
 
Vi börjar med Stardoll. Stardoll var bland de första onlinespelen jag spelade. Man skapar en modell som man köper kläder till, möbler till, smycken, hår, you name it. Man kan även spela några mini-games och chatta med andra medlemmar. This was the SHIT. Asså herregud hur ofta jag satt framför sidan. Mitt enda problem var bara.. ALLA mina veckopengar gick till detta förbannade spel. Ingen i familjen visste självklart om detta. Men jag tankade min mobil med veckopengen och la in på spelet. Kul för stunden ju, jag hade ju sjuuuka summor med mynten som spelet grundades på och så satans mycket kläder och möbler. 
 
När jag tänker efter idag så ångrar jag mig faktiskt inte, vad skulle jag annars göra för min veckopeng som tioåring liksom. Visst, det var väldigt dumt och en hel del pengar tjänade de på att ha mig som spelberoende medlem. Och för vad? En visuell gubbe som ägde papp-kläder, haha! Men kul hade jag! Men jag hade ju knappt några vänner där, de tog bara mina pengar de jävlarna. 

Wednesday inspo

 
 


HannaVic logotype