Midsommarfin

Ännu ett inlägg med hundra års mellanrum. Men jag kommer verkligen inte in i blogg-modet längre. Jag vet inte vad som är felet men felet ska utredas för jag tycker ju innerst inne att detta är väldigt förbaskat roligt! Men jag kan ju berätta om min midsommar så länge!
 
Min midsommar handlade i år mest om, FÖDELSEDAGSFIRANDE! Min kära kompis Ida har fyllt 20 år vilket skulle firas med dunder och brak (skoja några kompisar). Vi var hemma hos henne, grillade (lax för min del) och lekte en massa roliga lekar som Lovisa (kompis) hade hittat på där de var frågor kring Ida och svarade man fel, ja då var det dricka som gällde. För er som inte förstår så handlade denna fest väldigt mycket om alkohol, jag hade så kul och var a bit drunk men vem bryr sä. Har inte haft så här kul på länge kan jag meddela er om iallafall. 
 
Håret var ju fint tänker ni, well så fort jag klev utanför dörren så var det platt som en pannkaka igen, det går alltid så fruktansvärt bra när man anstränger sig för att se lite bra ut, not. Tröjan var jag nöjd med i alla fall, den var från H&M #classy. Hoppas ni hade en supermidsommar mina vänner! ♥

It's all about the jumpsuits


ASSÅ KOLLA DESSA GODINGAR, helt fantastiska. Har blivit så kär i jumpsuits för att de är så enkla och snygga plagg. När man liksom inte orkar ta på sig massa kläder kan man bara krypa i en jumpsuit, perfekt! Så jag hittade dessa snyggingar på H&M och det bästa är att alla kostar under 300 kr. Ska klicka hem någon sen, älskar den rosa!! Vilket är ditt favoritplagg i sommar? :)

Onsdag


Onsdaaag, är påväg mot en ny arbetsdag. Men det gör inte så mycket, för det är endast 23 dagar kvar till semester och så ska jag äta glass tillsammans med Ellen i eftermiddag! Glass är gott och Ellen är bra, superkombo! Hoppas inerligt att solen vill kika fram, för nu är jag trötter på regn och jävelskap. 


HannaVic logotype