Min söndag

Dagen bestod som sådan av att jag och låtsassyster åkte med pappa för att slänga ut gammalt bröd till vildsvin då han är jägare. Efter utspridandet av ca 50kg bröd så sköt vi lite salongsgevär, kul kan man tro och det är faktiskt helt sant! Lite spänning i vardagen och underhållande minst sagt. Efter detta blev det ett besök hos lillkusinen för att sedan ta bilen hem och laga lite tacos till hela familia. Myspys söndag deluxe som avslutades med hela familjen framför "spårlöst", inte ett öga tort, haha. Imorgon blir det jobb som vanligt och därefter åker jag till stallet för en liten ridtur, hoppas du haft en riktig superhelg!

HÖST INSPO

bilder från weheartit
 
Blir så redo för hösten när jag ser såna här bilder. Längtar liksom efter en kopp te på eftermiddagarna och tända ljus fram tills dess att man går och lägger sig. Framförallt även dessa stora mysiga tröjor tillsammans med sockor på fötterna, det är härligt. Det jag dock INTE saknar med hösten är kylan och blåsten, den kan dra. Annars är hösten ganska trevlig och fin tycker jag!

Hitta Doris

Så vad tyckte jag nu då? Efter att ha sett Hitta nemo ungefär varje dag (överdift men ni fattar) sen den kom ut så måste jag få säga att jag hade lite för höga förväntningar på denna. Kravet var även att jag skulle se den tillsammans med min kusin då vi alltid drar internskämt från filmen och även att den skulle ses dubbad då jag tycker att Nemo är bättre på svenska. Så sant som det var sagt så hamnade vi i biosalongen tillsammans. Jag blev besviken. Filmen var helt okej men när det kommer till disney så sker det ju en hel del missar. Första missen var en del i filmen där de skulle bli en tillbakablick från första filmen, bara det att replikerna uttalades helt fel. Redan där kände jag att det här kan ju inte bli mer fel. Men då kom det, våra favoritkaraktär sköldpaddan som vi längtat så efter då det är världens bästa karaktär, var bara med 30 sekunder? 30 SEKUNDER?!
 
Jag tror jag aldrig har blivit så besviken i hela mitt liv, här har vi väntat så många år för mer sköldpadda och en solkar 10/10 film, men så fel vi hade. Filmen var helt okej, men hitta nemo kommer alltid sitta starkt i mitt disney hjärta helt klart. 
 


HannaVic logotype