Stardoll - mina livs veckopengar

Under alla mina 20 år, eller a... när jag var yngre. Låt oss säga 7-14 år så var jag OBSESSED med dessa onlinespel och sociala medier. Så nu tänkte jag beskriva dessa för er och berätta lite om min upplevelse, KUL VA?
 
Vi börjar med Stardoll. Stardoll var bland de första onlinespelen jag spelade. Man skapar en modell som man köper kläder till, möbler till, smycken, hår, you name it. Man kan även spela några mini-games och chatta med andra medlemmar. This was the SHIT. Asså herregud hur ofta jag satt framför sidan. Mitt enda problem var bara.. ALLA mina veckopengar gick till detta förbannade spel. Ingen i familjen visste självklart om detta. Men jag tankade min mobil med veckopengen och la in på spelet. Kul för stunden ju, jag hade ju sjuuuka summor med mynten som spelet grundades på och så satans mycket kläder och möbler. 
 
När jag tänker efter idag så ångrar jag mig faktiskt inte, vad skulle jag annars göra för min veckopeng som tioåring liksom. Visst, det var väldigt dumt och en hel del pengar tjänade de på att ha mig som spelberoende medlem. Och för vad? En visuell gubbe som ägde papp-kläder, haha! Men kul hade jag! Men jag hade ju knappt några vänner där, de tog bara mina pengar de jävlarna. 


Evelina    •     •   http://nouw.com/evelunas

Fin blogg!! (Just nu har jag en kod för dig som vill ha en bikini från Todiefor!! Kika in på bloggen) Kram

Josefine ♔    •     •   http://jlandgrens.se/

Haha ojdå! Men skönt att du inte känner någon vidare ånger över det :D

Celine    •     •   http://celinelf.blogg.se

Haha jag var i princip likadan! Jag älskade stardoll men det var på stallet.se jag slösade mina pengar haha!


Kom ihåg mig?


HannaVic logotype